Verzenden

Natuurlijk ben je blij met je aankoop en wil je deze zo snel mogelijk geleverd. Echter het merendeel van de artikelen in de shop zijn gepersonaliseerde items of vereisen handwerk. Vandaar vraag ik u rekening te houden met een levertermijn van een twee à viertal werkdagen voor de bedrukte items.

Je bestelling wordt na ontvangst van betaling gemaakt, verpakt en uiterlijk binnen de 4 werkdagen verstuurd. Het risico van de verzending is voor uw rekening. Hou er ook rekening mee dat als je kiest voor “voorafgaande bankoverschrijving” er enkele dagen extra overheen kunnen gaan.

Na een bestelling ontvang je een orderbevestiging, Dubbelcheck het adres dat je hebt opgegeven. Want indien je bestelling niet aankomt door een fout bij adresinvoer, ben je zelf verantwoordelijk.
Je kunt je pakketje volgen via een link die je krijgt toegestuurd via mail.

Je kan je pakketje thuis laten leveren of op een andere gekozen locatie. Bij de afrekenpagina vul je zowel de factuurgegevens als de verzendgegevens in.

Er worden geen verzendingskosten aangerekend boven de 50€ in België
Er worden geen verzendingskosten boven de 75€ in Nederland
Je kan je pakketje eventueel gratis komen afhalen in de winkel mits voorafgaande afspraak hierover via telefoon of mail.