Disclaimer en privacybeleid

Deze website is eigendom van :

Ingrid Van den Abeele, zaakvoerder van BVBA ORCHIDEE,
Neerveldstraat 45, 1745 Opwijk
Tel. 052/35 27 67 – BTW BE 0460.664.381

Door de toegang tot en het gebruik van de website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de volgende algemene voorwaarden :

Disclaimer voor www.Salsakleding.be

Op deze pagina vindt u de disclaimer van www.Salsakleding.be, zoals deze beschikbaar is gesteld door Salsakleding. In deze disclaimer geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan u aanbieden.

Intellectueel eigendom

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht.

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Ingrid Van den Abeele is het niet toegestaan tekst, tekeningen, fotomateriaal e.d. op deze website te hergebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij Ingrid Van den Abeele.

Geen garantie op juistheid

Indien van toepassing:

Voor de prijzen die op onze website staan, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer- dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met Salsakleding te mogen claimen of te veronderstellen.

Salsakleding streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Wij behouden ons het recht voor om deze materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededing.

Salsakleding kan in geen enkel geval tegenover wie dan ook, op directe of indirecte, bijzondere of andere wijze aansprakelijk gesteld worden voor schade te wijten aan het gebruik van deze site of van een andere, inzonderheid als gevolg van links of hyperlinks, met inbegrip, zonder beperking, van alle verliezen, werkonderbrekingen, beschadiging van programma’s of andere gegevens op het computersysteem, van apparatuur, programmatuur of andere van de gebruiker.

Salsakleding verklaart uitdrukkelijk dat zij geen zeggenschap heeft over de inhoud of andere kenmerken van deze websites en kan in geen geval aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud of de kenmerken ervan of voor enige andere vorm van schade door gebruik ervan.

Wijzigingen

Mocht deze disclaimer wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer van www.Salsakleding.be op deze pagina.

Toepasselijk recht en bevoegde rechtbanken

Het Belgisch recht is van toepassing op deze site. In geval van een geschil zijn enkel de rechtbanken van het arrondissement Dendermonde bevoegd. Klachten over persoonsgegevens kunnen worden ingediend bij de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer.

Privacy Policy

Privacy policy voor Salsakleding (Ingrid Van den Abeele), eigenaar van www.Salsakleding.be

1) Waarborgen Privacy

Het waarborgen van de privacy van bezoekers van www.Salsakleding.be is een belangrijke taak voor ons. Daarom beschrijven we in onze privacy policy welke informatie we verzamelen en hoe we deze informatie gebruiken.

De verantwoordelijke voor de verwerking, Ingrid Van den Abeele, respecteert de Belgische wet van 8 december 1992 met betrekking tot de bescherming van het privéleven in de verwerking van de persoonlijke gegevens en de Europese Verordening AVG of General Data Protection Regulation (GDPR).

2) Persoonsgegevens die worden verwerkt

De door u meegedeelde persoonsgegevens zullen gebruikt worden voor volgende doeleinden:  verwerking van bestellingen, versturen van nieuwsbrieven en aanbiedingen.

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw adresgegevens
  • Uw telefoonnummer
  • Uw emailadres
  • Uw IP-adres

Als u als bezoeker reacties achterlaten op de site, verzamelen we de data getoond in het reactieformulier en ook uw IP-adres en de browser gebruikersagent string om spam opsporing te helpen.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. De privacybeleidspagina kun je hier vinden. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

3) Waarom Salsakleding gegevens nodig heeft

Met uw naam en juiste adres kan ik uw bestelling snel leveren. Indien er iets onduidelijk is over uw bestelling, bel ik graag eerst even op. Soms bel ik u na afloop op om te vragen of alles is goed gegaan. Via uw email adres ontvangt u informatie over uw bestelling, factuur en de producten die je bij Salsakleding koopt. Aanbiedingen en nieuwbrieven ontvangt u ook via email als u mij daarvoor de toestemming hebt gegeven. Indien je die liever niet meer ontvangt, kan u zich uitschrijven. Via uw IP-adres worden uw voorkeuren onthouden, zo kan ik u een passend advies geven en er meteen voor zorgen dat niemand anders gebruik maakt van uw account. In uw account staan uw persoonlijke gegevens : naam, aflever- en factuuradres, telefoonnummer en inloggegevens. Dat is handig om niet elke keer deze gegevens opnieuw te moeten invoeren. Ook de gegevens over uw eerdere bestellingen worden bewaard. Op deze manier kan ik u sneller helpen.

4) Hoelang worden gegevens bewaard

Normaliter wordt data van contactformulieren wordt 6 maanden bewaard. Statistieken voor 1 jaar en klant aankopen voor 10 jaar.
Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die geregistreerd zijn op onze website (indien van toepassing), bewaren we ook persoonlijke informatie in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke informatie bekijken, wijzigen of verwijderen op ieder moment (de gebruikersnaam kan niet gewijzigd worden).

5) Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Ingrid Van den Abeele, info@Salsakleding.be. Salsakleding zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke data die we van je hebben, inclusief alle data die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we enige persoonlijke data die we van je hebben te verwijderen, met uitzondering van data die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligingsdoeleinden.

6) Delen met anderen

Salsakleding verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u (bezorg- en betaalpartners), of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

7) In kaart brengen website bezoek

Op de website van Salsakleding worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer, het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. We gebruiken deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Tevens monitoren we waar bezoekers de website voor het eerst bezoeken en vanaf welke pagina ze vertrekken. Deze informatie houden we anoniem bij en is niet gekoppeld aan andere persoonlijke informatie. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden vertrekt.

8) Google Analytics

www.Salsakleding.be maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Salsakleding te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Salsakleding heeft hier geen invloed op. Salsakleding heeft Google geen toestemming gegeven om via Salsakleding verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

9) Media

Als u een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet u voorkomen dat u afbeeldingen upload met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de website kunnen de afbeeldingen van de website downloaden en de locatiegegevens inzien.

10) Contactformulieren

Wanneer u een contactformulier invult, zullen volgende persoonsgegevens gevraagd worden :

  • Uw naam
  • Uw emailadres
  • uw website (optioneel)
  • Uw vraag of opmerkingen vermeld in het contactformulier

Contact formulier inzendingen worden voor voor een periode van 6 maanden bewaard voor het verlenen van service aan klanten, maar de ingezonden informatie wordt niet gebruikt voor marketing doeleinden.

11) Gebruik van cookies

Om de website goed te laten werken, moeten we soms kleine (tijdelijke) bestanden op uw computer zetten. Een cookie is een klein tekstbestand dat een website op uw computer of mobiel toestel opslaat wanneer u die site bezoekt. Zo onthoudt de website de pagina’s die u heeft bezocht en uw voorkeuren (zoals gebruikersnaam, taal, lettergrootte en andere voorkeuren) zodat u die niet bij ieder bezoek aan de site opnieuw hoeft in te vullen. Lekker handig dus. Lees meer over ons assortiment cookies. JavaScript en web beacons zijn standaard internettechnieken die er samen met cookies voor zorgen dat een systeem informatie kan verzamelen (JavaScripts), deze in kleine, eenvoudige tekstbestandjes (cookies) kan opslaan en vervolgens kan versturen (web beacons). De meeste grote websites doen dit. Bovendien helpen ze ons inzien hoe je de site gebruikt en we ze klantvriendelijker kunnen maken. Het moet gezegd worden: ze kunnen ook gebruikt worden voor marketing doeleinden. We kunnen (laten) registreren hoe vaak een advertentie wordt vertoond om zo de advertenties beter op je behoeften en interesses af te stemmen en te voorkomen dat je steeds dezelfde advertentie ziet. Het staat je vrij om cookies uit te schakelen. Hou er dan wel rekening mee dat de website niet optimaal werkt en uw voorkeuren niet worden opgeslagen. Meer hierover leest u op aboutcookies.org.

12) Toestemming

Door de informatie en de diensten op www.Salsakleding.be te gebruiken, gaat u akkoord met onze privacy policy en de voorwaarden die wij hierin hebben opgenomen.

13) Beveiliging

Salsakleding neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te waarborgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met op via info@Salsakleding.be.

Salsakleding is een website van Ingrid Van den Abeele en is als volgt te bereiken:

Neerveldstraat 45
1745 Opwijk
Telefoon : 052/35 27 67
info@Salsakleding.be